FILOZÓFIÁNK

Üdvözlünk a MindfreeK Productions világában, ahol a kreativitás, a profizmus, a minőség, a pontosság és az ügyfélközpontúság találkozik. Több mint 10 éve készítünk vizuális tartalmakat, melyek ma már elengedhetetlenek a hatékony kommunikációhoz és a márkaépítéshez. Széles a szolgáltatás-repertoárunk, legyen szó reklámokról, imázsfilmekről, marketing és PR videókról, cégbemutatókról, online műsorokról vagy épp izgalmas animációkról.

A fő hajtóerőnk az elhivatottság és a szenvedély. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legjobban megismerjük ügyfeleink igényeit, céljait, értékeit. Értjük és beszéljük a vállalati nyelvet, tudjuk, hogy hogyan kel életre vizuálisan a szakmaiság, a vízió és misszió, de otthon vagyunk bármilyen kreatív projekt megvalósításában is. Nem riadunk vissza az egyedi, merész ötletektől és megoldásoktól, vagy akár a saját formátumú tartalmak gyártásától. A legjobb minőség érdekében a legújabb technológiákkal és eszközökkel dolgozunk.

Szakmai profilunkba tartozik a produceri tevékenység, a kreatív tervezés, a gyártás-előkészítés és megvalósítás, egészen a közzététel, valamint a médiavásárlás lebonyolításáig, így ügyfelünkként nyugodtan hátradőlhetsz. A munkánk célja nem csak az, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, hanem hogy messze túlszárnyaljuk azokat. Mi nem egy átlagos gyártócég vagyunk, hanem valóban professzionális tartalmakat alkotunk: célunk, hogy valódi értéket adjunk.

ÜGYFELEINK

CSAPATUNK

MAKRAI BALÁZS

ügyvezetőkreatív producer

Dimeth Balázs Ferenc

operatőrvágócolorist

Batka Máté

RendezőOperatőrVágó

Haris Péter

RendezőSzerkesztőVágó

KERTÉSZ ÉVA

motion designanimációVFX

BALOGH PÉTER

rendezőasszisztensoperatőr

NÁDAS BALÁZS

operatőrvilágosító vágó

Mocsáry Zoltán

Drónpilóta